Plats musicals

PLATS D'AMENITZACIÓ

1. Clàssics populars
Clàssics populars és un programa que comprèn peces de diversos autors i èpoques que són ben conegudes pel públic amant de la música clàssica

2. Ruta celta  
Una selecció de temes populars de la música celta que inclou temes tradicionals i temes originals dels grups més coneguts d'aquest estil.

3. Espanya i olé
Un programa pensat per als nostres turistes on es poden sentir pasodobles, tangos, temes clàssics i populars de la música espanyola.

4. Tradicional mix 
Música popular d'arreu del món o d'un sol país segons s'escaigui.5. Pop mix 
Música moderna de diferents estils, amb cançons populars de la música moderna.

PLATS DE CONCERT

 1. Meditasons
Meditasons és un programa que  comprèn  peces de diversos autors i èpoques amb unes característiques comunes, es tracta de peces breus, fàcils d'escoltar i que capten ràpidament  l'atenció del públic. Aquesta sel·lecció d'obres inclou moviments lents i poètics amb títols tant suggerents com: Gnosienne, Distribuçao das  flores,  Dansa dels esperits o Els camins de l'amor; totes elles demanen  de l'intèrpret una gran sensibilitat i l'ús de recursos expressius que  la flauta ens pot oferir com cap altre instrument: a voltes dolça,  d'altres llunyana, etèrea, també apassionada, captivadora, sensual... En  escollir aquest repertori hem pretès crear una atmòsfera de  tranquilitat, gaudi i ensonyament que ens permeti, per uns instants,  allunyar-nos d'allò que ens envolta i deixar-nos conduir, enduts per la música, allà on els compositors van somiar que hi habitava la  inspiració. 
Aquest programa va ser  estrenat en el cicle de concerts Viu al Parc el 1 de juny de 2006.

2. Ruta celta  
Ruta celta en concert és un viatge per algunes de les contrades on la música celta  és encara viva: Irlanda, Escòcia, Bretanya, Galícia... Al llarg d’aquesta ruta hem anat recollint diversos temes com ara jigs, reels,  airs i altres gèneres característics de la música celta, que podreu  escoltar amb arranjaments nous que hem fet per a aquest programa. Al  costat d’aquests temes tradicionals també presentem composicions pròpies  originals com l'air "Gwezboell", "Kernev's polka", "Jig del pit-roig" i  “Enkeler”.


3. Nadal amb els clàssics
Nadal amb els clàssics és una proposta de  concert que comprèn obres relacionades amb el Nadal de la música  clàssica així com també temes populars que per la seva singularitat  s’han interpretat tradicionalment com a part del repertori clàssic.  Aquesta sel·lecció està pensada especialment per a aquestes dates  nadalenques en què l’alegria i el recolliment es donen la mà. Per això les obres que hem escollit permeten al públic una escolta fàcil i  agradable, al mateix temps que, esperem, creen una atmosfera de pau i  tranquilitat adecuada per a la celebració del Nadal.